SiteOptimo - Website optimalisatie done right Bel ons

Betaal je maandelijks voor dure advertentiecampagnes zonder opmerkelijk resultaat? Blijft je concurrent hoger ranken in Google? Hoog tijd om professionele hulp in te roepen bij het organisch groeien in Google met je website.

Treffelijk teruggevonden worden online is iets wat tegenwoordig elke website bouwer belooft. Toch kwam je op deze pagina terecht. Dat zegt voldoende, niet?

Contacteer ons
Dienst - Uw bedrijf
https://example.com/dienst/
Concurrent X
https://concurrent-x.com/category/87/dienst-locatie/
Concurrent Y
https://concurrent-y.be/...dienst/...__dienst
Concurrent Z - dienst
https://concurrent-dienst.nl/dienst/

Vaakgestelde vragen

Optimaliseren jullie onze concurrent?

We werken voor mensen en bedrijven in dezelfde sector, maar we zijn professioneel hierover. Er zijn een aantal sectoren waar we onze diensten niet meer aanbieden wegens teveel klanten in onze portefeuille. Er zijn immers maar 10 plaatsen op de eerste pagina van Google.

Hoe lang duurt zoekoptimalisatie?

Zoekoptimalisatie duurt langer dan simpel adverteren, maar het is gelukkig ook duurzamer. Het effect is (bijna) altijd merkbaar na 2-3 maanden, maar het stijgende effect duurt een pak langer.

Zoekoptimalisatie of SEO kan eenmalig zijn langs onze kant, of kan in stappen gebeuren.

Is zoekoptimalisatie nodig?

Niet altijd, afhankelijk van concurrentie en wat de gebruikte website strategie tot nog toe is.

Nog geen inhoud? Dan valt er weinig te optimaliseren voor de zoekmachines, niet?
Vraag het ons en krijg een eerlijk antwoord.

Gebruiken jullie geautomatiseerde tools?

Gelukkig kunnen we repetitief werk automatiseren. Op die manier kunnen we kostenefficiënt werken voor een aantal analyses (vb. 7000 Url's analyseren). Wat we niet automatiseren is het manueel doorlopen van code en onze rapportering. Elk rapport is uniek door onze hand geschreven. Enkel zo bent u zeker van kwaliteit.

Geven jullie garanties?

Helaas. Als bedrijf kunnen we simpelweg geen garanties geven over zoekposities, want er zijn teveel variabelen. Een site zonder echte inhoud kan je niet goed optimaliseren zonder aan de inhoud te werken. Er zijn geen snel rijk methodes. Zoekmachines als Google raden bovendien ten stelligste af om in zee te gaan met partijen die wel die belofte maken.

Wat we wel garanderen is dat we ons uiterste best doen om het gewenste resultaat te behalen.

Hoeveel kost zoekoptimalisatie?

Hoeveel kost ùw product of dienst? De kosten van optimalisatie zijn afhankelijk van wat er effectief moet gebeuren. Zo simpel als dat. Om te weten wat er exact moet gebeuren hebben we een analyse nodig. Van alle werken maken we altijd op voorhand een inschatting. Geen verrassingen en een open communicatie.

Kunnen we zelf onze SEO verzorgen?

Misschien. SiteOptimo kan vooral helpen waar nodig. We werken van startups tot multinationals. De nood ligt bij elk bedrijf anders.

Zoekoptimalisatie voor dummies

Zoekmachine optimalisatie kort uitgelegd.

Zoekoptimalisatie is in principe vrij eenvoudig. Je site hoeft enkel te doen wat concurrentie doet, maar nèt iets beter. Zoekmachines zoals Google zijn groot geworden door relevante antwoorden te geven. Is je site relevanter dan je concurrentie, dan zal je site beter scoren in de zoekresultaten. Simpel.

Wat moet er dan beter? Hoe werken jullie?

En wat is relevanter?

  1. Analyse

    We bekijken een heel aantal factoren die invloed hebben op de ranking. We speuren door de code, bekijken de opgebouwde online autoriteit, kijken wat beter kan. Vervolgens bekijken we de concurrentie en leggen de grote verschillen bloot in een duidelijk rapport.

  2. Zoekmachine optimalisatie

    We kunnen zelf de optimalisatie uitvoeren, of advies geven aan de webbouwer waarmee u samenwerkt.

  3. Meten met analytics

    Zoekoptimalisatie zonder output meten is onverstandig. Stapsgewijs optimaliseren en meten is de enige manier om er zeker van te zijn dat elke euro zichzelf terugverdient.

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen van mensen vertellen altijd meer.

We zien effectief resultaat na onze samenwerking!

Wij zochten een bedrijf die van onze website het bezoekers en vooral de conversies kon verhogen, met een persoonlijke aanpak. We kunnen SiteOptimo aanraden voor SEO optimalisatie en het veréénvoudigen van websites om ze gebruiksvriendelijk te maken voor zowel onszelf als de klanten!

Jonas Van Doorsselaere

Jonas Van Doorsselaere - Mijn ballonvaart

SiteOptimo verricht uitstekend werk in alle opzichten.

Voor zowel website-optimalisatie, website-analyse als strategisch advies is SiteOptimo een uitstekende partner. De combinatie van ervaring en kennis, het goed luisteren naar en vertalen van klantbehoefte en de betrouwbaarheid van advies en communicatie maken SiteOptimo tot een partner die ik iedereen kan aanraden.

Frank de Moei

Frank de Moei - Newstart

Haal meer uit je website

Contacteer ons
Website optimalisatie loont