Zoekmachine optimalisatie

Meer goed getarget verkeer naar je website.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekoptimalisatie is in principe vrij eenvoudig. Je site hoeft enkel te doen wat concurrentie doet, maar nèt iets beter. Zoekmachines zoals Google zijn groot geworden door relevante antwoorden te geven. Is je site relevanter dan je concurrentie, dan zal je site beter scoren in de zoekresultaten. Simpel.

Meetbaar meer bezoekers in 3 stappen

1. Analyse

We bekijken een heel aantal factoren die invloed hebben op de ranking. We speuren door de code, bekijken de opgebouwde online autoriteit, kijken wat beter kan. Vervolgens bekijken we de concurrentie en leggen de grote verschillen bloot in een duidelijk rapport.

2. Meetbaar maken van output

Zoekoptimalisatie zonder output meten is onverstandig. Stapsgewijs optimaliseren en meten is de enige manier om er zeker van te zijn dat elke euro zichzelf terugverdient.

3. Optimaliseren

We kunnen zelf de nodige optimalisaties uitvoeren (al dan niet in samenspraak met de webbouwer) of simpelweg advies geven aan het bureau naar uw keuze.

We werken vraaggericht en werken heel transparant.

10 jaar ervaring

We zijn niet aan ons proefstuk toe op vlak van zoekmachine optimalisatie. We werken al 10 jaar voor tal van klanten en sectoren en weten inmiddels wat er duurzaam werkt en wat niet.

Waarom SiteOptimo anders is

SiteOptimo is een klein gespecialiseerd team. We nemen enkel projecten aan waar we 100% van overtuigd zijn dat we meerwaarde bieden.

We zijn onafhankelijk van technologie of andere partijen en geven eerlijk advies naar wat het beste is voor jou en je business.

Wil je ons beter leren kennen, lees dan zeker wat meer over ons.