SiteOptimo - Website optimalisatie done right Bel ons

De snelheid van je website is een belangrijke factor om bezoekers doorheen je site te laten surfen. Een trage site irriteert. Laat dit net dè reden zijn waarom Google snelheid als rankingfactor meeneemt in zijn zoekalgoritme. Een snelle site, scoort beter.

Eén secondje verschil in laadtijd kan al een meetbaar resultaat opleveren in conversies

Elk onderzoek bevestigt: laadtijd en conversieratio’s gaan in hand. Laat je website beter scoren door de laadtijd van je website aanzienlijk te verlagen. U laat toch ook geen luttele seconden tussen u en uw klanten staan?

Website sneller maken

Het is geen rocket science!


  1. Snelheid testen

    Voor we te werk gaan is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de beginsituatie. Daarom voeren we alvorens te beginnen steeds een aantal testen en steekproeven uit op de website, dit is dan de nulpuntmeting.

  2. Pijnpunten analyseren

    Op basis van de resultaten van onze testen isoleren we vervolgens de verschillende pijnpunten die de website vertragen. Zo kunnen we oplossingen uitdenken om deze punten aan te pakken. Nu hebben we een gedetailleerd krijgsplan en kunnen we ten strijde trekken tegen de bottlenecks!

  3. Verbeterpunten optimaliseren

    Van zodra we de verschillende verbeterpunten hebben opgelijst, gaan we aan de slag. We implementeren met grote zorgvuldigheid de bekomen oplossingen en we laten uw website flitsen als nooit tevoren. Als laatste voeren we opnieuw testen uit zodat we precies kunnen vertellen hoeveel snelheidswinst we hebben bekomen.

Hoe snel is je website?

Doe hier de test!

Vul je website in in het formulier hieronder en doe de test! Wij geven je meteen visuele feedback over hoe snel je site nu is.*

Test de snelheid van je site

* momentopname vanuit ons datacenter in Amsterdam.

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen van mensen vertellen altijd meer.

Lees wat meer klanten over ons zeggen.

We zien effectief resultaat na onze samenwerking!

Wij zochten een bedrijf die van onze website het bezoekers en vooral de conversies kon verhogen, met een persoonlijke aanpak. We kunnen SiteOptimo aanraden voor SEO optimalisatie en het veréénvoudigen van websites om ze gebruiksvriendelijk te maken voor zowel onszelf als de klanten!

Jonas Van Doorsselaere

Jonas Van Doorsselaere - Mijn ballonvaart

SiteOptimo verricht uitstekend werk in alle opzichten.

Voor zowel website-optimalisatie, website-analyse als strategisch advies is SiteOptimo een uitstekende partner. De combinatie van ervaring en kennis, het goed luisteren naar en vertalen van klantbehoefte en de betrouwbaarheid van advies en communicatie maken SiteOptimo tot een partner die ik iedereen kan aanraden.

Frank de Moei

Frank de Moei - Newstart

Laat je website vliegen

Contacteer ons
Voor een sneller web én meer klanten