Website optimalisatie

We maken websites en apps sneller, gebruiksvriendelijker en beter scorend in Google.

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)

  Onze eerste liefde: zorgen voor meer bezoekers op een site. Zonder zoekmachines heb je amper verkeer, wij proberen de zoekmachines te helpen om jou gemakkelijker terug te vinden en betere posities te halen.

 • Conversie optimalisatie (CRO)

  Eens bezoekers op je site zitten, moeten ze converteren. Een site is al lang geen digitale folder meer, maar moet een interactie uitlokken: een contactopname, een verkoop of een ander doel. Wij helpen om van je bezoekers klanten te maken.

 • Snelheidsoptimalisatie

  Niets zo vervelend als een trage website. Een trage website kost je naast veel tijd ook handenvol geld. Bezoekers wachten niet, hoe uniek je ook bent. Wij bekijken je site, zoeken naar verbeterpunten en helpen met de optimalisatie van de snelheid.

 • Data protection

  Databescherming is belangrijk, zeker online. Hoe ga je met data om? Hoe valt GDPR te rijmen met zaken als online marketing, gegevensverzameling, CRM? SiteOptimo maakt graag deel uit van je uitvoerend DPO team om concrete stappen te zetten richting een goede data protection policy.

Waarom SiteOptimo anders is

SiteOptimo is een klein gespecialiseerd team. We nemen enkel projecten aan waar we 100% van overtuigd zijn dat we meerwaarde bieden.

We zijn onafhankelijk van technologie of andere partijen en geven eerlijk advies naar wat het beste is voor jou en je business.

Wil je ons beter leren kennen, lees dan zeker wat meer over ons.