SiteOptimo - Website optimalisatie done right Bel ons

Kost je site geld? Kost je marketing geld? Heb je een aantal advertisingprogramma’s lopen? Dan kan je maar beter weten of je alles terugverdient. Alles wat via je site gaat, kan je immers meten. Wie heeft er via welk kanaal contact opgenomen? En hoeveel kostte dat kanaal?

We maken in een ROI audit alle geldstromen duidelijk en zorgen dat we alles meetbaar maken.

Meten is weten

Een cliché én een waarheid als een koe

Je website heeft vast al Google Analytics, maar is er al gekeken verder dan de basisinstallatie? Met gebeurtenissen, doelen en doelentunnels kan je immers alles meten die met je website te maken heeft.

Wat zegt het totaal aantal bezoekers op je website? Een heel pak minder dan het aantal contactopnames, downloads en verkopen.

Stel daar de kosten van de conversie tegenover (vb. Adwords, offline, advertenties)... En je weet sluitend wat een marketinginspanning waard is.

Wat kan je meten?

The sky is the limit

  • Contactopnames
  • Aantal telefoons
  • Downloads
  • Verkopen
  • Offerte aanvragen
  • Vacatures
  • ...

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen van mensen vertellen altijd meer.

We zien effectief resultaat na onze samenwerking!

Wij zochten een bedrijf die van onze website het bezoekers en vooral de conversies kon verhogen, met een persoonlijke aanpak. We kunnen SiteOptimo aanraden voor SEO optimalisatie en het veréénvoudigen van websites om ze gebruiksvriendelijk te maken voor zowel onszelf als de klanten!

Jonas Van Doorsselaere

Jonas Van Doorsselaere - Mijn ballonvaart

SiteOptimo verricht uitstekend werk in alle opzichten.

Voor zowel website-optimalisatie, website-analyse als strategisch advies is SiteOptimo een uitstekende partner. De combinatie van ervaring en kennis, het goed luisteren naar en vertalen van klantbehoefte en de betrouwbaarheid van advies en communicatie maken SiteOptimo tot een partner die ik iedereen kan aanraden.

Frank de Moei

Frank de Moei - Newstart

Beslis op basis van cijfers

Contacteer ons
Maak alles meetbaar