SiteOptimo - Website optimalisatie done right Bel ons

Een website audit of analyse zorgt ervoor dat je in detail weet hoe je website presteert. In een goed uitgewerkt rapport maken we in heldere taal alles duidelijk.

Wil je aan je site werken? Dan is dit het ideale startpunt. Je weet immers maar wat er moet gebeuren eens je weet wat er foutloopt.

Mogelijke website audits

Website audit

Het totaalpakket

Ben je op zoek naar een grondige doorlichting van heel je website? Dan is onze uitgebreide website audit geknipt. We kijken hoe je website presteert op het gebied van zoekmachines, usability en performantie. We gaan na waar de problemen zitten en bieden hiervoor enkele oplossingen aan.

ROI audit

Hoeveel brengt je website op?

Eén van de meest populaire doelstellingen van een website is inkomsten genereren. Met een ROI website audit maken we alles meetbaar op je site.
Op die manier weet je exact wie via welk kanaal vb. contact opneemt en wat het gekost heeft.

Code audit

Is je website goed opgebouwd?

We nemen de achterliggende code van je website of web app onder de loep. Spaghetticode en bottlenecks krijgen het spontaan benauwd, want we kijken elk onderdeel van de site na en gaan na of het programmeerwerk wel semantisch, modulair en performant is opgebouwd.

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen van mensen vertellen altijd meer.

We zien effectief resultaat na onze samenwerking!

Wij zochten een bedrijf die van onze website het bezoekers en vooral de conversies kon verhogen, met een persoonlijke aanpak. We kunnen SiteOptimo aanraden voor SEO optimalisatie en het veréénvoudigen van websites om ze gebruiksvriendelijk te maken voor zowel onszelf als de klanten!

Jonas Van Doorsselaere

Jonas Van Doorsselaere - Mijn ballonvaart

SiteOptimo verricht uitstekend werk in alle opzichten.

Voor zowel website-optimalisatie, website-analyse als strategisch advies is SiteOptimo een uitstekende partner. De combinatie van ervaring en kennis, het goed luisteren naar en vertalen van klantbehoefte en de betrouwbaarheid van advies en communicatie maken SiteOptimo tot een partner die ik iedereen kan aanraden.

Frank de Moei

Frank de Moei - Newstart

Vraag nu je audit aan!