Online marketing strategie

Welke marketingstrategie past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep?

Online marketing, return first

Bij het online adverteren heb je keuze uit een aantal kanalen en een aantal strategieën. Elk kanaal vraagt zijn specifieke aanpak en heeft zijn eigen doelgroep.

Het is belangrijk om te kiezen welke kanalen er in de mix meegenomen worden, plus welke boodschap je gebruikt om continu on top of mind te zijn. Niet elk kanaal werkt even efficiënt voor elke sector of doelgroep. We helpen bepalen welke kanalen er ideaal zijn om je doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken en stellen kpi's op om de return te bewaken.

Multichannel

Search

De grote basis van alle verkeer komt via zoekmachines. Dit omvat zowel het organisch ranken als zoekmachine marketing (via Adwords of Bing).

Display

Visibiliteit kan gemakkelijk gegenereerd worden via de verschillende displaykanalen. Dit zijn zowel bestaande banner netwerken, app-, video- en e-mailadvertising.

Social

Via social kan je heel dichtbij je doelgroep komen in een informele manier. Zowel LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram bieden goede advertisingmogelijkheden.

Referral

Ook referrals kan een nuttige bron van inkomsten zijn. Met referrals haal je meer uit je netwerk.

Waarom SiteOptimo anders is

SiteOptimo is een klein gespecialiseerd team. We nemen enkel projecten aan waar we 100% van overtuigd zijn dat we meerwaarde bieden.

We zijn onafhankelijk van technologie of andere partijen en geven eerlijk advies naar wat het beste is voor jou en je business.

Wil je ons beter leren kennen, lees dan zeker wat meer over ons.