Informatie architectuur

Maak je website en app gebaseerd op de noden van je gebruikers

Websitestructuur en microdoelen

Bezoekers hebben bepaalde doelen bij het bezoeken van je website. Bij het begin van een nieuwe website heb je de kans om je website volledig in te richten naar die doelen. Bezoekers die op een snelle manier raken waar ze willen raken zijn tevreden bezoekers.

We helpen bepalen welke structuur je website of app zou moeten hebben, gebaseerd op de doelen van je gebruiker. Elke pagina en scherm moeten hieraan voldoen. Van globale structuur tot microdoelen pagina per pagina.

Je gebruiker leren kennen

Bevraging

Je bezoekers leren kennen kan enkel door de juiste vragen te stellen. Dat doen we door een kwalitatieve of kwantitatieve bevraging.

Bestaande data

Als er al data bestaat over de huidige website, kan bestaande data uit analytics ook helpen.

Concurrentie

Concurrentie valt uit te leren. Wat doet concurrentie zichtbaar goed? Hoe is hun perceptie van de klantennoden?

Een goede informatie architectuur

Met de verzamelde data van de gebruiker wordt een website- en paginastructuur opgezet, met primaire en secundaire doelen per pagina.

Een goede informatie architectuur gaat hand in hand met een goede contentstrategie.

11 jaar ervaring

We zijn niet aan ons proefstuk toe op vlak van een goede informatiearchitectuur opbouwen. We werken al 11 jaar voor tal van klanten en sectoren en weten inmiddels wat er duurzaam werkt en wat niet.

Waarom SiteOptimo anders is

SiteOptimo is een klein gespecialiseerd team. We nemen enkel projecten aan waar we 100% van overtuigd zijn dat we meerwaarde bieden.

We zijn onafhankelijk van technologie of andere partijen en geven eerlijk advies naar wat het beste is voor jou en je business.

Wil je ons beter leren kennen, lees dan zeker wat meer over ons.