Content strategie

Inhoud is de basis van relevantie

Je kan enkel teruggevonden worden op je website inhoud

Alles begint met inhoud: zonder content of inhoud heb je geen zoekmachinebezoekers. Eens de bezoekers op je website zijn, is het belangrijk dat de inhoud converteert naar contactopnames, leads of effectieve verkopen.

We helpen bepalen welke contentstrategie slim is om uit te voeren en gieten alles in processen. Enkel zo garandeer je een goede, duurzame stroom van bezoekers richting je website op lange termijn.

Content strategie in de praktijk

Budget

Onze contentstrategie denkoefening heb je al vanaf 3 uur of 360 euro ex btw. Een goede contentstrategie uitdenken is teamwork.

Traject

We zorgen dat we je website en bedrijf eerst goed kennen en bekijken vervolgens online concurrentie. Op basis van deze factoren maken we suggesties over hoe een goede contentstrategie eruit ziet voor uw bedrijf.

Wat nadien?

Nadat de website een goede contentstrategie heeft, kijken we richting een goed optimalisatietraject.

Iets voor copywriters?

Een contentstrategie gaat over meer dan de inhoud zelf. De uitvoering van de contentstrategie kan zowel intern of door copywriters. Bovendien is content niet altijd tekst. Ook video, afbeeldingen en documenten zijn waardevolle inhoud.

Waarom SiteOptimo anders is

SiteOptimo is een klein gespecialiseerd team. We nemen enkel projecten aan waar we 100% van overtuigd zijn dat we meerwaarde bieden.

We zijn onafhankelijk van technologie of andere partijen en geven eerlijk advies naar wat het beste is voor jou en je business.

Wil je ons beter leren kennen, lees dan zeker wat meer over ons.