Opleidingen

Ontdek, leer, groei.

 • SEO opleiding

  Wil je weten hoe de zoekmachines met je website omgaan en hoe je zelf duurzaam je website kan verbeteren? Dan is deze opleiding iets voor jou. Ook verdiepen van huidige kennis voor vb. webbureau's is mogelijk.

 • Adwords opleiding

  Wil je liever niet je Adwords uitbesteden of meer controle over je search engine advertising? We vertellen alles achter de principes van online adverteren, wat de mogelijkheden zijn en hoe je er onmiddellijk mee aan de slag kan.

 • Analytics opleiding

  Weet wat er gebeurt op je website of app. Google Analytics is een prachtige tool met veel mogelijkheden. We leren je waar je de aandacht op moet vestigen en hoe je treffelijk je online aanwezigheid kan evalueren.

 • Schrijven voor het web

  Leer hoe je schrijft voor je websitebezoekers en zoekmachines. Met hands-on tips maken we van je teksten een verkoopstool. Voor bedrijven die meer uit hun website willen halen met de kracht van het woord.

Waarom SiteOptimo anders is

SiteOptimo is een klein gespecialiseerd team. We nemen enkel projecten aan waar we 100% van overtuigd zijn dat we meerwaarde bieden.

We zijn onafhankelijk van technologie of andere partijen en geven eerlijk advies naar wat het beste is voor jou en je business.

Wil je ons beter leren kennen, lees dan zeker wat meer over ons.