Pollet Water Group

Hoe SiteOptimo het zoekmachineverkeer laat toestromen

Over Pollet Water Group

Pollet Water Group is een familiebedrijf actief in het groeiende segment van waterbehandeling. Met een eigen netwerk van gespecialiseerde waterbehandelingsbedrijven en meer dan 40 jaar ervaring, bewerkt Pollet Water Group de markt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. PWG werd groot met de assemblage en distributie van waterbehandelingsonderdelen voor de huishoudelijke markt zoals waterontharders en componenten.

De afgelopen jaren breidde het bedrijf zijn activiteiten binnen waterbehandeling uit met toepassingen in de industriƫle markt, gezondheidszorg en de milieu-industrie. De familiale groep telt wereldwijd meer dan 20 bedrijven actief in waterbehandeling. Pollet Water Group geeft werk aan meer dan 800 medewerkers en maakt deel uit van Pollet Group.

www.polletwatergroup.com


Over de samenwerking

We hebben SiteOptimo geboekt voor een opleiding SEO, gezien we zelf ons eigen netwerk van sites beheren. Pieter slaagt er in om op een heel eenvoudige manier de moeilijke materie van SEO uit te leggen en staaft dit ook met goeie praktische tips.

Deze opleiding was de summit van onze internationale marketingdag waar marketingmanagers uit de Pollet Water Group aanwezig waren.

Pieter Spillebeen Pieter Spillebeen, Pollet Water Group

Ook samenwerken?

Contacteer ons en laat ons eens samenzitten om te kijken of we jou en je bedrijf verder kunnen helpen.

Contacteer ons