Miraeus Cocktails

De perfecte mix tussen optimalisatie en opleiding

Over Miraeus Cocktails

Miraeus Cocktail Services is een vooraanstaande speler in de wereld van cocktail catering, cocktail workshops en spirit tastings. Miraeus gaat steeds uit van een all-in aanpak waarbij de klant zich nergens zorgen over hoeft te maken. Huidige trends en hypes in de drankenwereld worden bij Miraeus door een professioneel team op de voet gevolgd. In combinatie met een klassieke scholing zorgt dit voor een unieke mix van klassieke cocktails en nieuwe creaties.

Op de website vinden mensen alle informatie terug over de diensten van Miraeus. Bovendien kunnen ze een eerste indruk opdoen door een kijkje te nemen op de impressie tab of door de links naar de facebook en instagram pagina te volgen. Via de website kan er steeds gevraagd worden naar een vrijblijvende offerte.

Initieel contacteerde ik SiteOptimo zonder enige kennis van zoekoptimalisatie. Onze bedoeling was zeer algemeen: beter vindbaar zijn op Google.

www.miraeus.com


Over de samenwerking

SiteOptimo optimaliseerde onze WordPress website. Alles tijdig opgeleverd met de nodige gebruiksinstructies. Pieter gaf me een AdWords training en AdWords advies. Hierdoor hebben we onze Adwords kost met meer dan 50% kunnen laten dalen. Hoewel de functionaliteiten van AdWords omvangrijk zijn, slaagde SiteOptimo erin om op relatief korte tijd alles klaar en duidelijk uit te leggen. Ook werd er veel rekening gehouden met de aard van mijn business. Dit voelde aan als advies op maat.

David Vanheesbeke D. Vanheesbeke, Miraeus Cocktails

Ook samenwerken?

Contacteer ons en laat ons eens samenzitten om te kijken of we jou en je bedrijf verder kunnen helpen.

Contacteer ons