Dries Renglé

Hoe SiteOptimo in beeld kwam

Over Dries Renglé

Ik ben Dries, fotograaf van grappige, emotionele, spontane of vet coole momenten. Ik fotografeer vooral huwelijken en daar gaat deze site dan ook over. Elk huwelijk dat ik fotografeer krijgt een plekje op mijn blog. Mijn missie als huwelijksfotograaf is om de wereld te tonen dat huwelijksfotografie niet cliché en saai moet zijn maar ook creatief, sexy en gigantisch boeiend kan zijn! 🙂

Voor mijn nieuwe site had ik het Avada theme gebruikt. Een vrij populair WordPress thema dat álles kan. Leuk en flexibel, maar doordat het een alleskunner is, is het een heel zwaar thema en kan het zonder optimalisatie erg traag gaan. Daar had ik dus last van. Mijn site ging tergend traag. Volgens een speedcheck zelfs trager dan 85% van alle geteste websites.

Ik ging dus op zoek naar iemand die mijn site kon optimaliseren. Ik contacteerde wat webdesigners. Van sommige kreeg ik geen antwoord, andere zeiden botweg dat ze zo’n kleine opdrachten niet deden en nog anderen gingen mij doorverwijzen. Maar daar heb ik ook nooit nog iets van gehoord.

Via een twitter zoektocht ben ik bij siteoptimo terecht gekomen. Ik stuurde een mailtje en dezelfde dag kreeg ik al een tof en vooral erg gedetailleerd antwoord met haarfijn uitgelegd wat de verschillende opties zijn, wat de voor en na-delen zijn van elke optie en hoeveel werk alles hen zou kosten. En dat terwijl ze eigenlijk op vakantie waren.

Na een paar heel behulpzame mails heen en weer hebben ze alles geoptimaliseerd en is mijn site bij dezelfde onafhankelijke speedcheck ineens ‘sneller dan 85% van alle geteste websites’. Heel tevreden dus, en ik ga zeker nog eens van hun diensten gebruik maken.

www.driesrengle.be


Over de samenwerking

Ik zou ze al zeker aanraden voor optimalisatie van WordPress sites...

  • omdat ze duidelijk de skills in huis hebben.
  • omdat ze snel werken.
  • omdat ze snel en gedetailleerd terugmailen.
  • omdat ze correct zijn over prijs afspraken en duidelijk zijn over hoe lang iets gaat duren.
  • omdat ze niet proberen om de duurste (en misschien onnodige) optie te verkopen, maar mee denken wat het beste is voor de klant.
Dries Rengle Dries Renglé, Dries Renglé

Ook samenwerken?

Contacteer ons en laat ons eens samenzitten om te kijken of we jou en je bedrijf verder kunnen helpen.

Contacteer ons