SiteOptimo - Website optimalisatie done right Bel ons

In de afgelopen jaren mochten we voor 100+ klanten tal van projecten doen. Van klein tot groot, van lokaal tot internationaal. Het leuke is dat we de ervaring van elke klant meenemen naar ons volgende project en zo perfect aan kruisbestuiving kunnen doen tussen markten.

We dragen een vlotte en eerlijke communicatie hoog in het vaandel, dat zorgt dat we een goeie relatie hebben met praktisch al onze klanten.

Artexis
Bouwinfo
Carromundo
Cellumat
ICsense
ISPC
Metagenics
Pomax
Multigas
Kinepolis
Waerwaters
Snapstore

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen van mensen vertellen altijd meer.

Echte specialisten.

Onze naam en website zijn relatief nieuw, zodat we naar ons gevoel te laag scoorden bij relevante zoekopdrachten. Om een en ander te optimaliseren werd een beroep gedaan op SiteOptimo. Wij kunnen ze aanraden voor het complete SEO gebeuren.

Pieter Lefere

Pieter Lefere - Akurad Advocaten

SiteOptimo, ideale partner voor grotere projecten

Tijdens het opzetten van de wireframes werd duidelijk dat de diensten van SiteOptimo verder rijken dan louter uitwerken van onze ideeën. Vooral hun bijdragen richting gebruiksgemak en user experience waren een absolute meerwaarde. Ook de paraatheid en vlotte communicatie maken van SiteOptimo een ideale partner voor grotere projecten.

David Vanheesbeke

David Vanheesbeke - Needadrink

Zeer reactief en een dienstverlening op maat van de klant!

SiteOptimo heeft ons een opleiding Content Management en SEA gegeven van 6 uur. Zij waren heel reactief en zijn tijdens deze opleiding specifiek in gegaan op onze noden. Na deze opleiding was ik vertrokken om zelf mijn campagnes op te zetten en te beheren. Daarenboven kan ik steeds bij hun terecht voor verdere vragen.

Jente Minne

Jente Minne - microStart

Eenvoudig uitgelegd met goede praktische tips

We hebben SiteOptimo geboekt voor een opleiding SEO, gezien we zelf ons eigen netwerk van sites beheren. Pieter slaagt er in om op een heel eenvoudige manier de moeilijke materie van SEO uit te leggen en staaft dit ook met goeie praktische tips. Deze opleiding was de summit van onze internationale marketingdag waar marketingmanagers uit de Pollet Water Group aanwezig waren.

Pieter Spillebeen

Pieter Spillebeen - Pollet Water Group

Onmisbaar.

Ik contacteerde SiteOptimo voor strategisch SEO advies. Toen ik in contact kwam met Pieter Carette was ik meteen overtuigd over de meerwaarde die SiteOptimo heeft bij de ontwikkeling van nieuwe projecten en het bijwerken van bestaande projecten. SiteOptimo helpt Partners for Design meer resultaat te halen uit geïnvesteerde centen. Afgaande op de kennis die we uitwisselen beveel ik hen met volle vertrouwen aan voor alle diensten zonder ook maar één seconde te twijfelen aan de kwaliteit! Ik werd altijd heel goed bediend, ze hebben een inspirerende dienstverlening ;-)

Jonas Verschaeve

Jonas Verschaeve - Partners for Design

Correcte service en heel gemotiveerde mensen!

We zouden SiteOptimo aanraden voor het advies dat ons gegeven werd om de site meer zichtbaarheid te geven, alsook om ze om te bouwen voor smartphones en dergelijke. Wij zijn allen uitermate tevreden over het geleverde werk en de opbeurende en stimulerende opvolging achteraf.

Herpels & Deroo

Herpels & Deroo - Tandartsenpraktijk Bellegem

Professioneel maatwerk voorzien aan een correcte prijs.

SiteOptimo optimaliseerde onze WordPress website. Alles tijdig opgeleverd met de nodige gebruiksinstructies. Pieter gaf me een AdWords training en AdWords advies. Hierdoor hebben we onze Adwords kost met meer dan 50% kunnen laten dalen. Hoewel de functionaliteiten van AdWords omvangrijk zijn, slaagde SiteOptimo erin om op relatief korte tijd alles klaar en duidelijk uit te leggen. Ook werd er veel rekening gehouden met de aard van mijn business. Dit voelde aan als advies op maat.

David Vanheesbeke

David Vanheesbeke - Miraeus Cocktails

Snel, correct en kwalitatief.

Ik zou ze al zeker aanraden voor optimalisatie van WordPress sites.

  • omdat ze duidelijk de skills in huis hebben.
  • omdat ze snel werken.
  • omdat ze snel en gedetailleerd terugmailen.
  • omdat ze correct zijn over prijs afspraken en duidelijk zijn over hoe lang iets gaat duren.
  • omdat ze niet proberen om de duurste (en misschien onnodige) optie te verkopen, maar mee denken wat het beste is voor de klant.

Dries Renglé

Dries Renglé - Dries Renglé

We zien effectief resultaat na onze samenwerking!

Wij zochten een bedrijf die van onze website het bezoekers en vooral de conversies kon verhogen, met een persoonlijke aanpak. We kunnen SiteOptimo aanraden voor SEO optimalisatie en het veréénvoudigen van websites om ze gebruiksvriendelijk te maken voor zowel onszelf als de klanten!

Jonas Van Doorsselaere

Jonas Van Doorsselaere - Mijn ballonvaart

Een goeie mix tussen strategisch inzicht, advies en uitvoering

Ik kan SiteOptimo aanraden voor tal van diensten die met website optimalisatie te maken hebben: zowel in zoekoptimalisatie en analyse is SiteOptimo erg sterk.

Thomas De Clercq

Thomas De Clercq - Ruban Zelfbouw

Professioneel, vernieuwend, innovatief en gebruiksvriendelijk.

Ik kan SiteOptimo aanraden voor het optimaliseren van websites, het bouwen van backoffice systemen alsook voor inspiratie en ideeën betreffende jouw bedrijf. Want naast de technische kant hebben Koen en Pieter steeds heel goede en vernieuwende ideeën die jouw bedrijf een stap vooruit kunnen helpen.

Anniek Eerdekens

Anniek Eerdekens - Bijleshulp

SiteOptimo verricht uitstekend werk in alle opzichten.

Voor zowel website-optimalisatie, website-analyse als strategisch advies is SiteOptimo een uitstekende partner. De combinatie van ervaring en kennis, het goed luisteren naar en vertalen van klantbehoefte en de betrouwbaarheid van advies en communicatie maken SiteOptimo tot een partner die ik iedereen kan aanraden.

Frank de Moei

Frank de Moei - Newstart

We willen graag samenwerken

Contacteer ons
Samen bereiken we méér