Tevreden klanten

Elke dag staan we paraat voor meer dan 160 klanten, groot en klein.
We zetten een goede communicatie en service voorop, zo halen we samen de gewenste resultaten.

Onze klanten aan het woord

Snelle interventie en opvolging

Dankzij SiteOptimo hebben we vertrouwen in de goede werking van onze website als ook een gerust gevoel bij eventuele problemen aangezien ze steeds klaar staan voor een snelle interventie en opvolging.

Lennert Coopman Lennert Coopman, Cobofisk

Telkens praktische tips

Onze site evolueert voortdurend en wordt telkens met succes geoptimaliseerd dankzij de grondige analyse van Siteoptimo. Bedankt Pieter, om telkens een aantal praktische tips te geven die onze site verbeteren. Sinds Gondella online aanwezig is, hebben wij reeds 3 analyses laten uitvoeren: iedere doorlichting was de moeite waard.

Christophe Causcheteux Christophe Causcheteux, Gondella

Meedenken met de klant

Siteoptimo staat voor een gepassioneerde inspirerende professionele aanpak met instant resultaten! Een extra pluim voor de parallelle coaching & meedenken met de klant. Jullie staan bovenaan ons lijstje van TOP leverancier/partners.

Tom Dufraing Tom Dufraing, Egssis

Echte specialisten

Onze naam en website zijn relatief nieuw, zodat we naar ons gevoel te laag scoorden bij relevante zoekopdrachten. Om een en ander te optimaliseren werd een beroep gedaan op SiteOptimo. Wij raden ze aan voor het complete SEO gebeuren.

Bedankt voor de fijne samenwerking

Ik heb in het voorbije jaar 3 websites (met 3 verschillende bureaus) laten verbeteren en SiteOptimo steekt er met kop & schouders bovenuit.
Correcte prijs (zeker achteraf bekeken), gerespecteerde planning en een mooi resultaat... Thanks!

Kobe Engels Kobe Engels, Artexis Easyfairs

Dienstverlening op maat van de klant

SiteOptimo heeft ons een opleiding Content Management en SEA gegeven van 6 uur. Zij waren heel reactief en zijn tijdens deze opleiding specifiek in gegaan op onze noden.
Na deze opleiding was ik vertrokken om zelf mijn campagnes op te zetten en te beheren. Daarenboven kan ik steeds bij hen terecht voor verdere vragen.

Ideale partner voor grotere projecten

Tijdens het opzetten van de wireframes werd duidelijk dat de diensten van SiteOptimo verder rijken dan louter uitwerken van onze ideeën. Vooral hun bijdragen richting gebruiksgemak en user experience waren een absolute meerwaarde. Ook de paraatheid en vlotte communicatie maken van SiteOptimo een ideale partner voor grotere projecten.

Goede praktische tips, eenvoudig uitgelegd

We hebben SiteOptimo geboekt voor een opleiding SEO, gezien we zelf ons eigen netwerk van sites beheren. Pieter slaagt er in om op een heel eenvoudige manier de moeilijke materie van SEO uit te leggen en staaft dit ook met goeie praktische tips. Deze opleiding was de summit van onze internationale marketingdag waar marketingmanagers uit de Pollet Water Group aanwezig waren.

Onmisbaar

Ik contacteerde SiteOptimo voor strategisch SEO advies. Toen ik in contact kwam met Pieter Carette was ik meteen overtuigd over de meerwaarde die SiteOptimo heeft bij de ontwikkeling van nieuwe projecten en het bijwerken van bestaande projecten.
SiteOptimo helpt Partners for Design meer resultaat te halen uit geïnvesteerde centen. Afgaande op de kennis die we uitwisselen beveel ik hen met volle vertrouwen aan voor alle diensten zonder ook maar één seconde te twijfelen aan de kwaliteit! Ik werd altijd heel goed bediend, ze hebben een inspirerende dienstverlening ;-)

Correcte service & heel gemotiveerde mensen

We raden SiteOptimo aan voor het advies dat ons gegeven werd om de site meer zichtbaarheid te geven, alsook om ze om te bouwen voor smartphones. Wij zijn uitermate tevreden over het geleverde werk en de opbeurende en stimulerende opvolging achteraf.

Professioneel maatwerk aan een correcte prijs

SiteOptimo optimaliseerde onze WordPress website. Alles tijdig opgeleverd met de nodige gebruiksinstructies. Pieter gaf me een AdWords training en AdWords advies. Hierdoor hebben we onze Adwords kost met meer dan 50% kunnen laten dalen.
Hoewel de functionaliteiten van AdWords omvangrijk zijn, slaagde SiteOptimo erin om op relatief korte tijd alles klaar en duidelijk uit te leggen. Ook werd er veel rekening gehouden met de aard van mijn business. Dit voelde aan als advies op maat.

Snel, correct en kwalitatief

Ik zou ze al zeker aanraden voor optimalisatie van WordPress sites...

Effectief resultaat na onze samenwerking

Wij zochten een bedrijf die van onze website het bezoekers en vooral de conversies kon verhogen, met een persoonlijke aanpak. We kunnen SiteOptimo aanraden voor SEO optimalisatie en het veréénvoudigen van websites om ze gebruiksvriendelijk te maken voor zowel onszelf als de klanten!

Goeie mix tussen strategisch inzicht, advies en uitvoering

Ik kan SiteOptimo aanraden voor tal van diensten die met website optimalisatie te maken hebben: zowel in zoekoptimalisatie en analyse is SiteOptimo erg sterk.

Thomas De Clercq Thomas De Clercq, Ruban Zelfbouw

Professioneel, vernieuwend en gebruiksvriendelijk

Ik kan SiteOptimo aanraden voor het optimaliseren van websites, het bouwen van backoffice systemen alsook voor inspiratie en ideeën betreffende jouw bedrijf. Want naast de technische kant hebben Koen en Pieter steeds heel goede en vernieuwende ideeën die jouw bedrijf een stap vooruit kunnen helpen.

Anniek Eerdekens Anniek Eerdekens, Bijleshulp

Uitstekend werk in alle opzichten

Voor zowel website-optimalisatie, website-analyse als strategisch advies is SiteOptimo een uitstekende partner. De combinatie van ervaring en kennis, het goed luisteren naar en vertalen van klantbehoefte en de betrouwbaarheid van advies en communicatie maken SiteOptimo tot een partner die ik iedereen kan aanraden.

Waarom SiteOptimo anders is

SiteOptimo is een klein gespecialiseerd team. We nemen enkel projecten aan waar we 100% van overtuigd zijn dat we meerwaarde bieden.

We zijn onafhankelijk van technologie of andere partijen en geven eerlijk advies naar wat het beste is voor jou en je business.

Wil je ons beter leren kennen, lees dan zeker wat meer over ons.