Ietwat aan de late kant, maar nog netjes binnen de limiet  van de maand januari die de etiquette voorschrijft, wensen wij van SiteOptimo u een goede gezondheid,  veel deugddoende contacten, 365 boeiende uitdagingen en een vracht kracht voor 2011!

Wij, dat leest u goed, want sinds januari is SiteOptimo niet langer een eenmansbedrijf. Noch één noch (exclusief) man zijn nog van toepassing; voortaan zijn we met z’n tweeën, Pieter en Julie, om jullie met raad en daad bij te staan op vlak van websiteoptimalisatie.

Nieuwe collega

julie herpels
Julie is taalvaardig heel sterk. Deze viertalige jongedame met doorgedreven SEO-copywriting skills zal bijdragen aan een uitgebreider en veelzijdiger aanbod en grotere capaciteit van SiteOptimo. Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar de over ons pagina.

Nieuwe locatie

sint-niklaas
Naast een nieuwe collega hebben we u ook een nieuwe locatie te melden. SiteOptimo is verhuisd van Antwerpen naar Sint-Niklaas. De kantoorruimte is ruimer, praktischer én gezelliger; allemaal factoren die onze arbeidsvreugde en resultaten enkel ten goede zullen komen. Geen nood, we komen nog steeds graag bij u langs!

Nieuwe start

winnaar
Het begin van het jaar biedt op heel wat vlakken een nieuwe start: verse voornemens, nieuwbakken dromen,  herladen enthousiasme, frisse plannen, kersverse energie en ga zo maar door, maar helaas ervaart uw concurrent dit ook. Wees hem alvast voor op vlak van zoekoptimalisatie, snelheid en gebruiksvriendelijkheid en contacteer ons om van uw website een drukbezochte, felbegeerde virtuele parel te maken. Tot zover onze wensen, nieuwtjes en advies voor het nieuwe jaar. U vertelle dit voort op alle nieuwjaarsrecepties waar u de komende dagen gaat klinken in goed gezelschap!