1. Redirects en SEO

  24/03/2014

  Redirects en SEOEén van de belangrijkste dingen waar webbouwers en SEO’ers regelmatig in aanraking mee komen, zijn redirects. Je hebt ze bijvoorbeeld nodig voor oude pagina’s om te leiden, tijdelijke pagina’s online te zetten of bij een migratie naar een nieuwe domeinnaam. Maar wat houdt dat nu precies in en waar schuilen de addertjes onder het gras? Je leest er hier alles over!
  (Meer…)


 2. Site aanmelden bij Google

  04/03/2014

  Je site aanmelden bij GoogleJe site aanmelden bij Google, hoe doe je dat? Het korte antwoord is simpel: niet. Er zijn immers al heel wat betere manieren om je site in Google te krijgen. Deze blogpost leert je alles over hoe het toevoegen van een site bij Google en zoekmachines in het algemeen wél werkt. (Meer…)


 3. Wat SEO niet is.

  15/11/2012

  Dit is geen SEOSEO is hot, de probleemoplosser van al uw online zorgen. SEO zorgt voor massa’s klanten. Ga zo maar door.
  Dagdagelijks wordt elke marketeer om de oren geslagen met hoe zoekmachine optimalisatie voor wonderen zorgt. In deze post wil ik het liever eens hebben over wat SEO niet is en heel wat foute beweringen de wereld uithelpen.
  (Meer…)


 4. Meer klanten via je site (voor Unizo)

  11/07/2012

  Meer klanten via de websiteVaak zijn berichten over website optimalisatie iets te technisch.
  Ondernemerstreffen (organisatie Unizo Ardooie-Koolskamp) boekte daarom SiteOptimo als spreker om over het effectief optimaliseren van een website te komen spreken. Vermits niet alle ondernemers de grootste internauten zijn was de opdracht het verstaanbaar te maken voor iedereen. Het werd een aangename lezing van een uurtje, veel vragen gevolgd door een gezellige receptie. (Meer…)


 5. Eigen CMS vs Open Source

  08/05/2012

  open source cms of niet?Vaak kom ik bij klanten die ooit gekozen hebben voor een website beheersysteem of CMS zonder een doordachte keuze. Webbureau’s bieden een eigen beheersysteem aan, zonder daarbij de voor- en nadelen duidelijk uit te leggen aan de klant. Vandaar deze post als eerste in een reeks over website beheersystemen. Deze post gaat over de keuze van een eigen CMS of een open source CMS. (Meer…)