Usability audit

Een pijnpuntenanalyse maakt drempels zichtbaar

Minder drempels = meer conversies

Rond usability of gebruiksvriendelijkheid bestaan zoveel studies, waardoor we meestal aan de hand van feiten advies kunnen geven. Dat is best aangenaam, want dat betekent dat een actie meestal onmiddellijk een gevolg heeft. Geen gezever of buikgevoel, maar aftoetsen van bestaande werkende concepten.

We graven diepgaand in je bestaande website, kijken naar wat er beter kan en geven tips over vergeten laaghandend fruit. Enkel zo garandeer je dat je bezoekers naast kijken ook actie ondernemen.

Praktisch

Timing & budget

Een usability analyse heeft een oplevertijd van ongeveer 2 à 3 weken en kost 540 euro ex btw

Output

Een usability audit heeft als output een werkdocument van ongeveer 10 à 20 pagina's, afhankelijk van wat we gevonden hebben.
We overlopen dit document persoonlijk met u.

Wat nadien?

Deze usability audit is de perfecte start van een goed optimalisatietraject.

Eens de werkpunten gekend zijn, kan je heel ROI efficient optimaliseren.

Meer weten voor minder? Kies voor een expert review

Dit usability rapport is ideaal om bezoekers te helpen om gemakkelijker actie te ondernemen. Super, maar het brengt weinig bij als het zoekmachineverkeer niet tot op jouw website raakt. Daarom kiezen de meeste klanten ook voor een seo audit.

Een expert review is een combinatie van deze conversie audit en een SEO audit, aan een voordelige combinatieprijs.

Waarom SiteOptimo anders is

SiteOptimo is een klein gespecialiseerd team. We nemen enkel projecten aan waar we 100% van overtuigd zijn dat we meerwaarde bieden.

We zijn onafhankelijk van technologie of andere partijen en geven eerlijk advies naar wat het beste is voor jou en je business.

Wil je ons beter leren kennen, lees dan zeker wat meer over ons.