Performance audit

Stop met klanten te verliezen vanwege een trage website

Je verliest je bezoeker in 3...2...1

Bezoekers wachten niet graag, erger nog: ze denken na een paar seconden dat er iets foutgelopen is en keren terug naar de zoekmachines. Dringend tijd om te zoeken naar de oorzaken van die trage website dus.

Onafhankelijk testen geeft een betrouwbare audit

We testen de website of webapp meerdere keren vanop verschillende locaties en verbindingen met onafhankelijke tools. Zo maken we een objectieve meting van hoe snel de website echt is. Wij kijken in deze audit zowel naar snelheid als perceptie van snelheid.

We werken platformonafhankelijk, dus we gaan aan de slag met elk cms (zoals WordPress, Drupal,…).

Hoe ziet een snelheidsanalyse eruit?

Timing

Een uitgebreide analyse heeft een doorlooptijd van ongeveer 2 à 3 weken.

Uitvoering

We beginnen de audit met het timen, om vervolgens te gaan zoeken welke punten er beter kunnen.

Output

Een performance audit heeft als output een kort rapport met verbeterpunten waar wij inschatten dat de grootste snelheidswinsten liggen.

Maken jullie de website ook effectief sneller?

Ja, we maken websites ook zelf sneller, aan de hand van dit rapport. De optimalisatie gebeurt ook vaak in samenspraak met de webbouwer of hostingpartner.

Waarom SiteOptimo anders is

SiteOptimo is een klein gespecialiseerd team. We nemen enkel projecten aan waar we 100% van overtuigd zijn dat we meerwaarde bieden.

We zijn onafhankelijk van technologie of andere partijen en geven eerlijk advies naar wat het beste is voor jou en je business.

Wil je ons beter leren kennen, lees dan zeker wat meer over ons.