Expert review

Uitgebreide maatwerk analyse boordevol SEO en usability tips

Expert review: 1+1 = 3

Een expert review van je website is de slimste manier om goed te gaan optimaliseren. Een expert review is immers de gouden combinatie tussen onze SEO analyse en de conversieoptimalisatie audit.

Zo weet je alle werkpunten op vlak van zoekmachines én weet je meteen hoe je die nieuwe bezoekers beter kan converteren naar klanten.

Elke review is manueel en op maat geschreven. To-the-point, met een werkbare prioriteitenlijst.

Wat kan je verwachten?

Timing & budget

Een uitgebreide analyse heeft een doorlooptijd van ongeveer 2 à 3 weken en kost 720 euro ex btw.

Output

Een expert-review heeft als output een werkdocument van ongeveer 15 à 25 pagina's, afhankelijk van wat we gevonden hebben. We overlopen dit document persoonlijk met u.

Wat is de volgende stap?

Deze website audit is de perfecte start van een goed optimalisatietraject. Eens de werkpunten gekend zijn, kan je heel ROI efficient optimaliseren.

De optimalisatie zelf kan zowel door ons als door uw webbouwer gebeuren, afhankelijk van de gevonden werkpunten.

11 jaar ervaring

We zijn niet aan ons proefstuk toe op vlak van zoekmachine optimalisatie en conversieoptimalisatie. We werken al 11 jaar voor tal van klanten en sectoren en weten inmiddels wat er duurzaam werkt en wat niet.

Waarom SiteOptimo anders is

SiteOptimo is een klein gespecialiseerd team. We nemen enkel projecten aan waar we 100% van overtuigd zijn dat we meerwaarde bieden.

We zijn onafhankelijk van technologie of andere partijen en geven eerlijk advies naar wat het beste is voor jou en je business.

Wil je ons beter leren kennen, lees dan zeker wat meer over ons.