Audits

Het oplossen van een probleem, begint bij het vinden van dat probleem.

 • Expert review Tip

  Best of both worlds: dit is een SEO en usability audit in één rapport. Zo krijg je meer bezoekers op je website die bovendien extra goed converteren.

 • SEO audit

  Onze eerste liefde: zorgen voor meer bezoekers op een site. Zonder zoekmachines heb je amper verkeer. We kijken welke factoren er nog te kort zijn om van je website een topper te maken en prioriteren de werkpunten in een verstaanbare, onmiddellijk toepasbare conclusie.

 • Usability audit

  Eens bezoekers op je site zitten, moeten ze converteren. Een site is al lang geen digitale folder meer, maar moet een interactie uitlokken: een contactopname, een verkoop of een ander doel. In deze audit bekijken we de usability werkpunten van je website.

 • SEA audit

  Online adverteren kost geld. In deze audit bekijken we of dat geld wel goed terecht komt. In een paar uur tijd kan al heel wat bespaard worden.

 • Performance audit

  Niets zo vervelend als een trage website. Een trage website kost je naast veel tijd ook handenvol geld. Bezoekers wachten niet, hoe uniek je ook bent. Wij bekijken je site, zoeken naar verbeterpunten en vinden de reden waarom je site zo traag is.

 • GDPR implementatie audit

  Databescherming is belangrijk, zeker online. Hoe ga je met data om? Hoe valt GDPR te rijmen met zaken als online marketing, gegevensverzameling, CRM? SiteOptimo maakt graag deel uit van je uitvoerend DPO team om concrete stappen te zetten richting een goede data protection policy.

Waarom SiteOptimo anders is

SiteOptimo is een klein gespecialiseerd team. We nemen enkel projecten aan waar we 100% van overtuigd zijn dat we meerwaarde bieden.

We zijn onafhankelijk van technologie of andere partijen en geven eerlijk advies naar wat het beste is voor jou en je business.

Wil je ons beter leren kennen, lees dan zeker wat meer over ons.